fbpx

VEILIG TRAINEN

Bij URBAN GYM ALMERE staan uw en onze gezondheid centraal. Wij hebben daarom geinvesteerd in een uniek en hoogwaardig luchtzuiveringssysteem.

Dit systeem werk op basis van CellFlow en IonFlow. Technologie voor gezondheid!

Belangrijkste voordelen:

 • Schone lucht door ionisatie
 • Vermindering van ultrafijne deeltjes
 • Voorkomt virusinfecties
 • Zonder ozon

Samen met de overige maatregelen van o.a. venttilatie met 100 % buitenlucht, handen desinfectie en temperatuurscan bij binnenkomst, eigen spray en doekje, training in kleine groepjes met minimaal 1,5 afstand tussen elkaar levert dit een VEILIGE TRAININGS OMGEVING op.

 

IonFlow

CellFlow

 • Schone lucht door ionisatie

  De gepatenteerde IonFlow-technologie reinigt de lucht van de meest schadelijke deeltjes; fijn, ultrafijn en nanodeeltjes. Dus hoe doen we dat? Het antwoord is ionisatie. We maken de deeltjes in de lucht negatief geladen, terwijl onze collector positief geladen is. Op deze manier trekken we het deeltje naar de collector op dezelfde manier als een magneet werkt.

  IonFlow elimineert virussen, terwijl ze nog in de lucht aanwezig zijn. Dus als iemand niest, worden bijna alle virussen geneutraliseerd voordat ze de kans krijgen om u te bereiken. Zonder door een filteroplossing te hoeven gaan.

  Dit is de toekomst van luchtzuivering die vandaag wordt geleverd.

 • Vermindering ultrafijne deeltjes

  Ion-flow geeft u de schoonste lucht die u kunt krijgen! Volgens de wetenschappelijke gemeenschap is grootte belangrijk! Meer dan 90% van alle deeltjes in de lucht is kleiner dan PM0,1. Deze deeltjes zijn ook het meest schadelijk voor uw gezondheid omdat ze diep in de longen terechtkomen en in onze bloedbaan terechtkomen en daardoor uw inwendige organen aantasten. Dit is de reden waarom fijne deeltjes tegenwoordig een van de grootste doodsoorzaken zijn.

  Volgens de overheidstests van derden verwijdert de IonFlow luchtreiniger deeltjes tot PM0,007, wat betekent dat we uw lucht vrijwel vrij houden van schadelijke deeltjes.

  Reductie van fijne deeltjes tot 99,94%

  De CellFlow-technologie zorgt effectief voor 99,99% van de deeltjes zo klein als PM0,1 en lager, met andere woorden kleiner dan 0,1 miljoenste van een millimeter. Dit omvat deeltjes die u niet in uw binnenlucht wilt, zoals pollen, allergenen van huisdieren, bacteriën, schimmels, verkeersvervuiling, virussen en meer.

   

 • Voorkomt virusinfecties

  IonFlow is uw beste bescherming tegen microben in de lucht, zoals virussen, bacteriën en schimmels. Dit maakt het de beste en meest efficiënte luchtreiniger voor mensen die lijden aan allergie, astma, COPD, zwangere vrouwen, zuigelingen en ouderen die het meest gevoelig zijn voor griep en andere infecties. 

  Volgens een zeven jaar durende wetenschappelijke onderzoeksstudie neutraliseert de IonFlow luchtreiniger 97% van het virus in de lucht, waardoor ze onschadelijk worden en u er zeker van zult zijn dat ze u nooit zullen storen.

  Verspreid de infectie niet

  CellFlow is uw beste bescherming tegen microben in de lucht, zoals virussen, bacteriën en schimmels. Dit maakt CellFlow luchtreinigers de beste en meest effectieve luchtreinigers voor mensen met allergie, astma, COPD, zwangere vrouwen, zuigelingen en ouderen die het meest gevoelig zijn voor griep en andere infecties. 

   

 • Zonder ozon

  Sommige luchtreinigers stoten ozon uit, ons systeem NIET! Ozon kan gezondheidsproblemen zoals astma, emfyseem en COPD veroorzaken en verergeren. Ozon is van oudsher een bijwerking van veel ionisatoren, wat betekent dat hoe hoger de generatie, hoe hoger ook het ozonniveau is geweest. 


  Ons unieke systeem heeft dit kunnen oplossen en kan daarom een ​​ozonvrije luchtreiniger bieden die een extreem hoge concentratie negatieve ionen genereert en dus een zeer efficiënt deeltjesreductie vermogen zonder ozon.

COPYRIGHT © 2021-2023 URBAN GYM ALMERE