Slide background

URBAN GYM ALMERE

Hopperzuigerstraat 37-39-41 Almere

Wij bieden:

Personal Training
Duo Training
Small group training
Voedingprogramma op maat
Kids Fitness

NIEUW vanaf medio november:
HIT-it! en ZEN

Slide background

URBAN GYM ALMERE

POWER LIFTING

Slide background

PERSONAL TRAINING OP MAAT

Slide background

Athletic Body Challenge

2 personal trainingssessies per week

ONBEPERKT VRIJ TRAINEN

in een small group

Groepsvarianten: ABC / POWER

SMALL GROUP | VOEDINGSPLAN | COMMUNITY | TRAININGS APP

Slide background

After training there is time to relax..

Slide background

Get fit, get strong

Slide background

Feel good after your training

in our lounge area

Slide background

Work hard to get results!

Personal / DUO training 

FULLSERVICE: 100% aandacht - doelgericht - voedingsplan - onbeperkt vrij trainen - gratis koffie/thee/handdoek/water/eiwitsnack

59,50 euro per training

START now BUY here! 

Personal training

Athletic Body Challenge HIIT

doorlopend programma - small group(8) - voedingsplan - onbeperkt vrij trainen -  gratis koffie/thee/water

13,25 per training

START now  BUY here!

Small group 3

Athletic Body Challenge POWER 

8 weken -- trainen op spiermassa - small group(4)  - voedingsplan - onbeperkt vrij trainen - gratis koffie/thee/water/eiwitsnack

16,25 per training

START now  BUY here!

Naomi ropes

Personal training is vooral maatwerk. Afhankelijk van je doelstelling brengen we een beweeg- en voedingsrecept in beeld. Hierna volgt een intakegesprek en een fittest. Een fittest is immer onderdeel van een samenwerking. Dit om te bepalen hoe het met jouw fitheid is gesteld. 

Aan de hand van jouw wensen en de fittest wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Dit geeft je inzicht in je beginsituatie waardoor jouw nieuw leefstijl meetbaar wordt. Tevens bepalen we samen jouw doelstelling. Gedurende jouw trainingstijd wordt jouw progressie op de voet gevolgd door de metingen via het ONYX meetstation. De weeggegevens worden na je meting direct verwerkt in je voortgangsregister van Virtuagym.

 

  - ATHLETIC BODY CHALLENGE - 

'ESCAPE YOUR LIMITS' en boek een GRATIS preview SMALL GROUP TRAINING

button 2


 

In onze trendy en kleinschalige URBAN FITNESS BOUTIQUE werken wij aan een gezonde leefstijl. Samen met je personal coach en trainer werk je aan je doel. Voor de ene is dat doel afvallen, voor de ander fitter  worden en voor jou betekent dat misschien wel je eerste kennismaking met fitness. In een kennsimakingsgesprek bepalen we samen welke tool het beste bij jou past: personal training - duo training  - trainen in een groep van maximaal 4 sporters die zich uitsluitend richten op krachttraining - trainen in een groep van maximaal 8 sporters die werken aan een gezonde leefstijl of trainen in een groep van maximaal 12 sporters die keihard werken aan een fit gestel. Waar ga jij voor? 

We willen uiteindelijk allemaal hetzelde: We willen ons sterk, fit en gelukkig voelen.

Bij ons draait het om JOU en je DOEL!

Onze gym biedt verschillende ruimtes die voor iedere doelgroep anders is ingericht. In onze personal trainingszone staan de meest geavanceerd materialen die onze personal trainers inzetten om samen met jou te trainen. Tijdens jouw training is er aandacht voor jou en voorzien we je van alle comfort: een gratis handdoek, een geautomaiseerd trainingssysteem en persoonlijk app, een gepersonaliseerd voedingsplan, een gekoeld minth doekje voor na je training, 7 dagen per week onbeperkt sporten en een gratis kop koffie/ thee en eiwitsnack in onze lounge. We laten jou ervaren hoe het is om zorgenloos je doel te halen! 

Vanaf november beschikken we over een nieuwe small group zone waar we groepstrainingen geven. Deze ruimte is eigentijds en stoer ingericht en laat je beleven dat sporten bij Urban Gym Almere FUN is! Onze nieuwste groepstrainingen zijn HIT-it en ZEN en worden vanaf medio november gegeven. Check ons rooster op de website.

EXCLUSIEF voor bedrijven

Urban Gym Almere komt ook bij bedrijven op lokatie om trainingen te verzorgen. Hierin zijn verschillende modules mogelijk. Vraag vandaag nog om informatie en creeer een gezond werkklimaat voor alle medewerkers! Klik HIER voor meer informatie of mail direct om een programma op maat te laten samenstellen.

- Sport & beweging

- Voeding

- Rust en ontspanning

Urban Gym Almere

Hopperzuigerstraat 37-39-41, 1333 HM Almere

T: 06-48117958

E:

recensies

Partners

Wij werken samen met onderstaande partners;