fbpx

Trainingslocatie

De trainingslocatie is eigentijds en geheel in Urban stijl ingericht. Natuurlijke materialen zijn gebruikt om deze stoere lokatie mogelijk tot jouw toekomstige trainingslokatie te maken. We nodigen je graag uit om te komen kijken en ervaren.

Het maakt onze lokatie exclusief vanwege het vrije uitzicht en tevens uniek dat we verschillende ruimtes hebben. Onze personal trainingszone is een rustige ruimte met een luxe geur, stijlvolle muziek en heerlijk uitzicht over het veld en de gracht. De small group- en powerzone is een stoer en hoog met een frisse geur en opzwepende muziek die het trainen vergemakkelijkt. Na het trainen nodigen we je uit om te relaxen in de lounge zone voor een heerlijk theeservies, herstellende eiwitshake of anderzins.

De materialen waarmee we trainen zijn functioneel. De merken apparatuur zijn Life Fitness, Lifemaxx en Precor. De gietijzeren schijven voor powerlifting zijn gekalibreerd, wat maakt dat deze geschikt zijn om te trainen voor wedstrijden. Zo ook de bench bankjes, bars en squatrekken zijn van wedstrijdlevel.

Er is voldoende parkeergelegenheid, een fietspad grenst aan onze lokatie en de bus stopt aan de overkant van de gracht.

Hopperzuigerstraat 37-39 1333 HM Almere

Exclusief voor bedrijven

Urban Gym Almere komt ook bij bedrijven op lokatie om trainingen te verzorgen. Hierin zijn verschillende modules mogelijk. Vraag vandaag nog om informatie en creeer een gezond werkklimaat voor alle medewerkers! Klik HIER voor meer informatie of mail direct om een programma op maat te laten samenstellen.

- Sport & beweging

- Voeding

- Rust en ontspanning

Urban Gym Almere

Hopperzuigerstraat 37-39-41
1333 HM Almere

T: 06-48117958

E: 

Partners

Wij werken samen met onderstaande partners;

COPYRIGHT © 2019-2020 URBAN GYM ALMERE