Bereikte resultaten. 

Personal Training & Coaching - Simone

Personal Training & Coaching - Simone

Al bijna twee jaar brengt personal training bij PT4U Almere haar veel. Door een ernstig ongeluk waar bij ze haar een enkel verbrijzelde en aan haar andere enkel een gecompliceerde breuk opliep, is Simone beperkt in haar beweging. Desondanks is zij momenteel weer mobiel in haar dagelijks functioneren, kan ze weer lopen en traplopen zonder pijn, heeft zij een betere rughouding, is ze ruim 18 kilo in gewicht afgenomen, ruim 8% in vetpercentage gedaald en heeft ze nog steeds plezier in de trainingen.

Simone vertelt haar hele verhaal op haar website. Lees hier met haar mee https://simoneskitchen.nl/gewichtige-zaken-voor-en-na/

Personal Training & Coaching - Erik

Personal Training & Coaching - Erik

Erik heeft succesvolle resultaten gehaald waaronder ruim 15 kilo in gewichtsverlies.

Erik schreef...

"Mijn levensstijl drastisch omgegooid onder aansturing van Nicole. Gestart met groepstraining en nu 1:1 training. Goede mix van kennis, humor en het pushen om maximale uit jezelf te halen. Kortom dik tevreden en resultaat is er ook naar."

Personal Training & Coaching - Bassem

Personal Training & Coaching - Bassem

Bassem is een gedreven jongeman die streeft naar maximaal resulataat.

Bassem schreef..

"Ik heb Nicole voor de eerste keer tijdens het Athletic Body Challenge programma ontmoet. Haar energie en passie als trainer zijn indrukwekkend. Ze heeft heel veel ervaring met fitness en gezond leven op basis van opleiding en eigen ervaring.

Ze werkt met alle niveaus vanaf beginners tot gevorderde sporters. Na het programma is zij mijn personal trainer voor 3 maanden geweest en ik haalde een ongelofelijk resultaat. Alleen om een voorbeeld te geven: ik ben een man met een lage rug blessure en had hier altijd veel last van. Na mijn training met Nicole is mijn rug flink beter geworden. Ik kan nu 102 KG trap-Deadlift tillen :-). Ik ben ruim 8 kilo afgvallen.

Nicole is ook een super aardig persoon en zij heeft een grote voordeel, zij doet haar werk uit passie. Zij verdient 5 sterren van mij!"


Athletic Body Challenge  - Wilma

Athletic Body Challenge - Wilma

Wilma is in 8 weken 7,6 kilo in gewicht verloren, waarvan ruim 7% aan vetmassa.

“Ik voel me fitter, energieker en meer zelfverzekerd! Ik ben zo blij dat ik ben gestart met ABC!”

Athletic Body Challenge - Jeffrey

Athletic Body Challenge - Jeffrey

Jeffrey meldde zich medio 2017 om deel te nemen aan Athletic Body Challenge. Hij heeft een duidelijk zichtbare metamorfose ondergaan.Het heeft zijn leefstijl compleet veranderd: hij beweegt dagelijks minimaal 3 x per dag een half uur, hij sport 3-5x per week(kracht- en cardiotraining) en heeft zijn voeding onder controle volgens de norm die het Voedingscentrum handhaaft.

Zijn eigen verhaal: “Ik heb vroeger jarenlang aan prof korfbal gedaan. Door een blessure heb ik een hele lange periode niet kunnen sporten en de klad kwam erin. In mei 2017 startte ik met ABC. Een goede manier om mijn gezonde leefstijl weer terug te krijgen. Inmiddels, een klein jaar later, ben ik ruim 20 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage gedaald met ruim 14%. Ik ga door waar ik mee bezig ben om zodoende een nog beter resultaat te krijgen en me goed te blijven voelen.”

Athletic Body Challenge - Jurgen

Athletic Body Challenge - Jurgen

Jurgen is in 16 weken 13.6 kilo in gewicht verloren en is 12,6% in vet verlaagd.

“Voor het eerst sinds tijden dat ik me oersterk voel en mijn buikspieren zichtbaar zijn. Hoe gaaf!”

Voedingsplan - Linda

Voedingsplan - Linda

Na 12 weken een persoonlijk voedingsplan, een sport- en beweegplan te hebben gevolgd zijn we trots op haar en haar behaalde resultaat!

Ze is 10,4 kilo in lichaamsgewicht verloren, bijna 6% in vet afgenomen en is haar taille omtrek met ruim 9.5 centimeter afgenomen. Ze voelt zich fitter, energieker en zo blij...!

Wauw, wat een mooi resultaat. Goed gedaan Linda!

Voedingsplan - Benildes

Voedingsplan - Benildes

Na 10 weken het Diplan voedingsplan, een sport- en beweegplan te hebben gevolgd zijn we trots op haar en haar behaalde resultaat!

Ze is bijna 6 kilo in lichaamsgewicht verloren, bijna 3% in vet afgenomen, haar spiermassa heeft ze volledig weten te behouden en is haar taille omtrek met ruim 8 centimeter afgenomen. Ze voelt zich fitter, energieker en meer zelfverzekerd.

Welldone Benildes!

Groepstraining

Groepstraining

Erik: vetvrije massa is met 1,3 kilo gestegen, vetpercentage is met 1% gedaald, visceraal vet is met 1 punt gedaald, taille- en armomvang is met 1 centimeter afgenomen. Borstomvang is met 6 centimeter afgenomen

Anais: 1 kilo afgevallen, vetpercentage is met 0,5% gedaald, taille is met 5 centimeters in omvang afgenomen en de armomvang is met 3 centimeters afgenomen.

Chantal: vetpercentage is 0,3% gedaald, taille omvang is met 0,4 centimeters afgenomen en vetvrije massa is met 0,4 kilo gestegen

Joyce: 3,3 kilo afgevallen, vetpercentage is met 2,4% gedaald, taille omvang is met 7 centimeters afgenomen, arm omvang is met 1,5 centimeters afgenomen en 3 centimeters in been omvang.


Groepstraining

Groepstraining

Melanie: 1,6 kilo afgevallen, 0,2 kilo in vetvrije massa gestegen, 1,7% in vetpercentage gedaald, 4,5 centimeters in taille omvang en 2 centimeter beenomvang afgenomen.

Tessa: 3,3 kilo afgevallen, 1,7% aan vetpercentage gedaald en 7 centimeters aan taille omvang verloren.

Ellen: 1,4 kilo afgevallen, vetvrije massa is met 0,2 kilo gestegen, vetpercentage is met 2% gedaald, visceraal vet is met 1 punt afgenomen, taille omvang is met 4 centimeter afgenomen, armomvang is met 0,5 centimeter afgenomen en de beenomvang is met 3 centimeters afgenomen.

Sandra: 2,2 kilo afvallen, 0,1 kilo in spiermassa gestegen, 2,4% in vet% gedaald en 2 centimeter in taille omvang afgenomen.


Groepstraining

Groepstraining

De hele groep is afgevallen in gewicht en in vetpercentage gedaald. Maar wat heeft HIT-it hen nog meer gebracht? Lees hier hun verhaal..

Sabina: HIT-it heeft mij "bewustzijn"gebracht: beter weten wat ik doen en de keuzes kan maken om de dag bewuster door te komen waarbij inspanning en ontspanning hand in hand gaan.

Cinderella: Ik heb geleerd dat een gezond gewicht krijgen en houden hard werken is en dat mijn grenzen lager liggen dan bij een gemiddelde ander. Daar moet ik bewuster ee omgaan waardoor ik me prettiger voel en veiliger kan trainen.

Monique: Eerst was er bij mijn de confrontatie: mijn conditie was slechter dan ik dacht. Daarna zag ik hoe snel dat door de specifieke trainingen beter wordt. In mijn dagelijks leven maak ik nu bewuste keuzes qua eten, maar ook op het gebied van bewegen. Ik ben in 4 weken ruim 4 kilo afgevallen in lichaamsgewicht en is mijn vetpercentage met 1,5% gedaald.

Stefanie:Dit programma heeft me met name bewustzijn gebracht. Doorbewust mijn keuzes te maken bereik ik een gezond gewicht, voel ik me beter en heb geen last meer van rugpijn.


Groepstraining Mammacare

Groepstraining Mammacare

Op verzoek en in samenwerking met het Flevoziekenhuis in Almere heeft Nicole de Haan een leefstijlprogramma ontwikkeld voor vrouwen waarbij de diagnose borstkanker is geconstateerd. Onder leiding van een fysiotherapeut gaat men aan de slag met sport en voeding. Een belangrijk onderdeel hierin is, dat er na iedere training een sociaal moment is tussen de vrouwen, trainer en fysiotherpeut.

"Juist omdat we uit de medische omgeving zijn vinden we deze manier van bewegen zo fijn. Ook zeker het koffiemoment na de training wordt erg gewaardeerd", aldus Suzanne en Nancy.


Groepstraining Mammacare - Nancy

Groepstraining Mammacare - Nancy

Mammacare is een groepstraining voor vrouwen die de diagnose borstkanker hebbeb of hebben gehad. Het traject wordt ondersteund door het Flevoziekenhuis Almere en staat onder supervisie van een fysiotherapeut.

Nancy schreef..

"En dan krijg je de diagnose, borstkanker... Je zit in een rollercoaster van emotie. Een behandeltraject wordt gestart. Ik sport al jaren bij DeMix Fitness & Leefstijl daar waar Nicole personal trainer is. Ik baalde enorm dat de operatie en vervolgbehandelingen, roet in het eten gooide. Toen ik op de website las over het programma "Mammacare"; een trainingsprogramma onder professionele begeleiding, les voor vrouwen met borstkanker, was ik ervan overtuigd! Zodra de wonden geheeld zijn, ga ik weer sporten!

Moe van emotie en behandelingen, ben ik toch gegaan. Het was super, voelde na een poosje m'n zelfvertrouwen groeien, m'n conditie nam weer toe, m'n hoofd liep niet meer over. Mijn kracht, geestelijk en lichamelijk, nam weer toe. Ik ben trots op onze groep vrouwen, ze zijn strijdvaardig, en geven de volle 100% in de les. We zien elkaar groeien, stuk voor stuk, kanjers! Mooi programma."


Sportbegeleiding in haar beweging - Maria

Sportbegeleiding in haar beweging - Maria

Maria is via een project vanuit Zorggroep Almere gestart als sporter. PT4U ALmere heeft hierin het voortouw en begeleiding op zich genomen.

Maria schreef..

"lieve Nicole, Ik wil je laten weten hoeveel ik aan jouw geweldige coaching te danken heb. Na jaren aan longrevalidatie te hebben meegedaan, zelfs 3 maanden opname in Heideheuvel, longrevalidatiecentrum in Hilversum, is het niet zo goed gegaan als in de afgelopen maanden. Na de eerste maanden van minder vooruitgang maar wel hard werken onder jouw bezielende begeleiding, gaat het nu zo geweldig vooruit! Ik merk nu wekelijks wel iets wat beter gaat qua kracht of conditie. Ik heb enorm getwijfeld of er wel vooruitgang te boeken zou zijn na al die jaren van regelmatig trainen waarvan de laatste maanden in het gezondheidscentrum en meegedaan aan “de BigMove” nog nooit zo vooruit gegaan! Geen enkele fysiotherapeut heeft zoveel goede adviezen kunnen geven bij de oefeningen.

Jij hebt drie maanden, drie keer per week anderhalf uur naast mij gestaan om elke oefening te begeleiden zodat ik ze goed kon uitvoeren, met de juiste houding en voor mij heel belangrijk met de goede manier van ademhalen. Steeds wist je weer nieuwe oefeningen te bedenken waardoor mijn spierkracht opgebouwd kon worden en mijn conditie toe kon nemen, en ja, nu gaat het zó veel beter met mij!

Dankzij jouw geduld en niet aflatende zorg, adviezen en begeleiding is mijn conditie zoveel beter en ook de spierkracht gaat veel vooruit. De kwaliteit van leven neemt daarmee geweldig toe. Ik kan nu ipv 1 kilo, 3 kilo aan op de verschillende apparaten, 10 minuten op de loopband en dus ook 10 minuten buiten lopen ipv in de rolstoel om te wandelen. Zo kan ik nog veel meer vertellen maar je begrijpt wel dat ik heel blij met je ben en je ook heel dankbaar ben! Met heel veel liefs van Maria"


Google recensie - Anna (deelname ABC)

Google recensie - Anna (deelname ABC)


Google recensie - Joeri (deelname HIT-it en persoonlijk sportschema)

Google recensie - Joeri (deelname HIT-it en persoonlijk sportschema)


Google recensie Sanne en Edwin (deelname ABC en Personal training)

Google recensie Sanne en Edwin (deelname ABC en Personal training)


Facebook recensie Mery - Sarika (personal training)

Facebook recensie Mery - Sarika (personal training)


Facebook recensie Denise, Erik en Marcel (personal training)

Facebook recensie Denise, Erik en Marcel (personal training)

 Urban Gym Almere Opening 1
Urban Gym Almere Opening 3
Urban Gym Almere Opening 12
Urban Gym Almere Opening 11
Urban Gym Almere Opening 13
Urban Gym Almere Opening 6
Beata - Bidon
Urban Gym Almere Opening 7
Urban Gym Almere Opening 4
Urban Gym Almere Opening 5
Urban Gym Almere Opening 10
Urban Gym Almere Opening 8
Urban Gym Almere Opening 15
Urban Gym Almere Opening 9
Urban Gym Almere Opening 14
Urban Gym Almere Opening 2

Personal / DUO training 

FULLSERVICE: 100% aandacht - doelgericht - voedingsplan - onbeperkt vrij trainen - gratis koffie/thee/handdoek/water/eiwitsnack

59,50 euro per training

START now BUY here! 

Personal training

HIT-it! Feel the experience!

een compleet nieuw en verrassend sportconcept dat je uitdaagt om tot het uiterste te gaan. 

Vanaf 8 euro per training

START now  BUY here!

HIT it logo

Athletic Body Challenge

small group training - voedingsplan - onbeperkt vrij trainen -  gratis koffie/thee/water

13,75 per training

START now  BUY here!

Small group 3

Athletic Body Challenge POWER 

trainen op spiermassa en kracht - small group(4)  - voedingsplan - onbeperkt vrij trainen

16,25 per training

START now  BUY here!

Naomi ropes

Urban Gym Almere

Hopperzuigerstraat 37-39-41, 1333 HM Almere

T: 06-48117958

E:

recensies

Partners

Wij werken samen met onderstaande partners;