fbpx
Skip to main content

Personal Training

We zijn benieuwd wat jouw doel is om ons te contacten. We stemmen dan ook graag jouw persoonlijk doel af op de mogelijkheden die we kunnen bieden. Aangezien ieder lijf anders is, jouw historie anders is, jouw wensen anders zijn én jouw doel anders is, gaan we eerst met je in gesprek om te achterhalen wat het verleden je heeft gebracht, hoe je leven er momenteel uitziet en waar je naar toe zou willen.

Nadat we richting hebben bepaald, gaan we aan de slag met een fittest. Deze fittest geeft ons een beeld van je huidige bewegingsgestel. Op basis hiervan maken we een op maat gemaakt sportschema en stellen we je leefstijlplan voor. Zo maken we jouw (week) sportschema, maar ook je voedingsplan. Beiden documenteren we en stellen dit bij als het nodig is. Ook een meting en weging is een onderdeel van je fittest. 

Je gaat aan de slag met een van onze personal trainers, waarvan we weten dat dit een goeie match zal zijn als persoon, maar ook als trainer die je kan leiden naar je doel.

En dan ga je écht aan de slag… Voor je start met je training, doe je een warming up van minimaal 8 minuten. Dit is nodig om je lijf voor te bereiden op je training en je mindset vast te stellen op de training die komen gaat zodat je blessure vrij kunt trainen. Want ook dát is één van onze doelen.

Na je training en cooling down bieden we je een koffie- of theeservies aan, vergezeld met een verantwoorde after workoutsnack en evalueren we je training.

Aangezien je een sportschema op maat ontvangt, bieden we je tevens de ruimte en de gelegenheid om nog eens extra’s zelfstandig te trainen in onze gym. Aan de hand van je persoonlijke app en videobeeld weet je precies welke oefening je kunt doen, hoeveel herhalingen, hoeveel rust je tussendoor hebt en welke gewichten en materialen je nodig hebt. Maar natuurlijk zijn er onze personal coaches die je kunnen ondersteunen als het nodig is.

Je kunt kiezen uit een trainingstijd van 30 of 60 minuten per keer. Dit bieden we aan in een losse training of in een meer voordelige abonnementsvorm. Ook hier zullen we je eerlijk in adviseren.

Onze personal trainers en coaches zijn er voor jou!