fbpx

URBAN GYM ALMERE

URBAN GYM ALMERE

In onze trendy, Urban Fitness Boutique train je met TOP trainers in de meeste toffe ruimtes met alleen het beste materiaal. Je kunt bij ons aan de de slag met een eigen personal trainer, in één van de unieke small group trainingen of in de open gym. En natuurlijk is er na de training altijd een shake of andere "after workout-snack" voor je. Ook thee, koffie en Iamsuperwater is gratis. Hou onze LIVE training in de gaten... Een dj rockt je door je sportschema!

Plan snel een kennismakingsgesprek, boek een proeftraining of ga meteen voor die te gekke aanbieding!

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES OF KENNISMAKINGSGESPREK

THE URBAN LADIES | MEN

Dit is een 6 weken small group programma waarbij je met vaste sportmaatjes 2 x per week traint onder begeleiding van een personal trainer.
Tevens ontvang je een persoonlijk voedingsplan zodat je doelgericht je doel kunt halen.

De eerstvolgende editie starten op 19 april (Urban Ladies), 5 juni (Urban Men) en 7 juni (Urban Ladies).

URBAN GYM ALMERE IS
DE BESTE BOUTIQUE GYM VAN NEDERLAND

 • Onze blogs

  Onze blogs, en recentelijk die van Xaviera, al gelezen? 

 • Bekijk onze events

  Bekijk de komende en eerdere Urban Gym Almere events op onze EVENTS pagina

 • Workshop: Wim Hof Fundamentals

  Beleef dit magisch moment en gun jezelf deze overwinning!

  Op 22 april van 13,00-17.00 uur verzorgen Bernie Klunder en Jeroen Kuiper de workshop "Wim Hof Fundamentals". 

  HELAAS: VOL

  Klik HIER voor meer info.

 • THE URBAN LADIES | MEN

  URBAN MEN: (Ge)start: 6 maart 2023
  URBAN LADIES: (Ge)start: 8 maart 2023

  Dit is een 6 weken small group programma waarbij je met vaste sportmaatjes 2 x per week traint onder begeleiding van een personal trainer.

  De eerstvolgende editie starten op 19 april (Urban Ladies), 5 juni (Urban Men) en 7 juni (Urban Ladies).RECENTE GOOGLE REVIEWS

Ilse de Croque-Stout

Fijne sportschool :Goede sfeer. je bent geen nummer maar ze zijn betrokken bij je doelen en motiveren je daarin. Ook de sporters onderling gaan leuk met elkaar om. Bieden verschillende vormen van sport aan zoals o/a. Personal Training, Yoga en Trainen in kleine groepen. Ook naast het sporten organiseren ze leuke en interessante workshops en evenementen. Na de training staat er altijd een kopje koffie/thee klaar.

Andre Noten

Top gym ook mooi groot. Wordt goed aandacht gegeven om de oefeningen correct uit te voeren. Zodat de kans op blessures heel klein is.
En natuurlijk top trainers met veel kennis en ervaring.

Sophie Sijbrandt

Na Personal Training begonnen aan de Summer Challenge bij Urban. Wat een feestje! Fijne begeleiding en motivatie inclusief voedingsplan. Top geregeld!

Michael Braam

Als je goed begeleid wilt worden en grote stappen (blessurevrij) wilt maken ben je hier aan t goede adres. Top begeleiding met een ontspannen sfeer wat ruimte geeft om naast die schijven door het dak te gooien ook nog een grapje tussendoor te kunnen maken. Mocht je met lichamelijke blessures kampen hebben ze hier altijd een alternatief om toch te trainen zonder jezelf verder op een verkeerde manier te belasten. Een goede persoonlijke begeleiding dus!

Ben in kracht nog nooit zo vooruitgaan als in dit afgelopen 1,5 jaar dan de 7 jaar die ik hiervoor zelf heb getraind. Na de training krijg je nog een lekkere eiwittenshake om het af te sluiten. Oftewel, top begeleiding, gezellige sfeer en met voldaan gevoel naar huis! AANRADER!

  Exclusief voor bedrijven

  Urban Gym Almere komt ook bij bedrijven op lokatie om trainingen te verzorgen. Hierin zijn verschillende modules mogelijk. Vraag vandaag nog om informatie en creeer een gezond werkklimaat voor alle medewerkers! Klik HIER voor meer informatie of mail direct om een programma op maat te laten samenstellen.

  - Sport & beweging
  - Voeding
  - Rust en ontspanning

  Urban Gym Almere
  Boutique Gym

  Hopperzuigerstraat 39
  1333 HM Almere

  036-7607788

  06-48117958

  Abonneer je op onze nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van Urban Gym Almere.

  COPYRIGHT © 2021-2023 URBAN GYM ALMERE